Napoli, oraşul interzis

   

    Suporterii stelişti primesc sfaturi să nu se deplaseze la Napoli, că oamenii sunt periculoşi! Aşa, şi? Unde în lumea aceasta, nu există asemenea oameni?! Faptul că echipa ta de suflet joacă unul dintre cele mai importante meciuri ale ultimilor ani, este un motiv suficient să o însoţeşti pentru a o încuraja. Evident, dacă dispui de resurse financiare şi de timp liber. Pare aberant, dar tocmai conducătorii clubului îi sfătuiesc pe fani să nu facă deplasarea!

   Motivul real poate să fie altul… Încă un gest necugetat al fanilor, asemănătoar celui din tur cu echipa italiană, ori ca cel din partida cu Utrecht, i-ar putea aduce o suspendare sau o penalizare drastică Stelei. Să fie aceasta adevărata cauză a mesajului oficialilor din Ghencea? Este posibil, dar în felul acesta aplicăm tehnica drobului de sare şi ar trebui ca la niciun meci din Europa, să nu mai vină suporterii să-şi încurajeze favoriţii. Pare un gest de nerecunoştinţă la adresa fanilor, în ciuda faptului că nici ei nu au arătat prea multă solidaritate pentru club. Cum să aibă Steaua meci în Giuleşti şi să nu aibă niciun fan!? Două sezoane la rând! Unde este iubirea!? Pe internet există cu siguranţă cei mai mulţi susţinători stelişti, care ocazional, în aceste zile vorbesc despre Rapidul cel comunist! Domnilor, ce v-a apucat acum? Mă gândesc că mai degrabă aţi vorbi despre Napoli. Cel al lui Maradona sau cel actual, al lui Cavanni şi Hamsik, pentru că în acest oraş, Steaua, îşi joacă o filă din tumultoasa sa istorie.

    Ar trebui să nu-l ascultaţi pe Becali sau Argăseală şi să vă duceţi în număr cât mai mare să luaţi parte la un meci de neuitat! Chiar nu aveţi alte probleme, ori interese decât tricourile cu soarele comunist pe care le-a îmbrăcat Rapidul? E cam ciudat… Se apropie Anul Nou şi este bine să ştiţi că ideea de fotbal comunist nu se referă la propagandă şi tricouri, ci la abuzuri şi practici discutabile… Mergeţi la Napoli, pentru tot ceea ce înseamnă Steaua şi n-o să vă pară rău!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Editoriale și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s