Un punct. Degeaba

     

     Ce importanţă are egalul scos de CFR în faţa Romei, dacă atunci când exista o miză în joc, ardelenii, n-au fost în stare să scotă puncte? Vişinii nu mai aveau nicio şansă să scape de statutul de lanternă roşie a grupei, iar Roma avea nevoie de un punct ca să fie sigură de calificare. În consecinţă, italienii şi-au făcut treaba repede şi au înscris prin Boriello, în minutul 21. Intră la pauză cu avantaj, iar de la Munchen veşti bune: Bayern conduce Baselul cu 2-0. Pentru ca formaţia romană să rateze calificare, trebuia să primească două goluri, dar mai ales să înscrie elveţienii de trei ori pe Allianz Arena. Niciun motiv real de îngrijorare, mai ales că în Germania, se face 3-0 pentru Bayern. Toate motivele pentru ca AS Roma să evolueze relaxată. Mult prea relaxată. Ocaziile clujenilor încep să curgă, creând o falsă impresie de forţă, dominare. Da, domină ai noştri, dar domină o echipă plictisită, e aşteaptă cu nerăbdare finalul.

    Cu toate că apărarea italienilor pare formată mai degrabă din jaloane, la finalizarea fazelor create de fotbaliştii lui CFR Cluj, se află Lacina Traore, un jalon şi mai mare… Execuţii penale, însoţite de un cor de fluierături din partea publicului. Ivorianul însă în cele din urmă înscrie (!) şi face un gest prin care-şi arată dispreţul faţă de public. Acum are dreptul, doar este autorul unui gol care aduce un punct mare! Mare, dar în mintea lui. Pentru nimeni n-a contata acel gol. Putea să le facă în ciudă fanilor, marcând la Roma şi la Munchen, nu acum, când reuşita nu are nici măcar valoarea unei cepe degerate.

     Un tânăr promiţător, cine ştie… Dar promite ce? Calităţile sale sunt lăsate în umbră de anumite lipsuri, atât din punct de vedere comportamental, cât mai ales din punct de vedere tehnic. Oare nimeni nu vede cum sare mingea din el? Dar va ajunge, pe 5 milioane de euro la Fulham. S-o vedem şi pe asta: un ratangiu din Liga 1, în Premier League…

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Editoriale și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Un punct. Degeaba

  1. AdrianEugen zice:

    Salut, sunt Badara Adrian Eugen, am un blog de rugby si doresc sa fac si eu un link exchange cu voi, mi ar placea foarte mult, am mai avut un blog de rugby( http://badaradrianeugen.wordpress.com/ ) cu care am avut o colaborare cu mai multe site-uri si cu FRR(Federatia Romana de Rugby) si acuma doresc sa mi mut blogul pe http://trierugby.blogspot.com/ .Se poate sa facem un schimb de linkuri ?

    Multumesc anticipat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s